Haluan kehittyä. Siksi pyrin pysymään ennallani.

No Comments

Ei olisi itselleni yllätys, jos joku yhteistyökumppanini pitäisi minua jopa rasittavan itsevarmana. Se on hänen oikeutensa. Tiedän, mitä teen. Siksi käyntikortissani lukee joko neuvonantaja tai asiantuntija.

Ihmiset kääntyvät puoleeni saadakseen asiantuntevia neuvoja. Kysyvä löytää vastauksen; koputtavalle avataan.

Olin kerran työterveyslääkärillä, kun vatsani oli tavattoman kipeä. Tulehdusarvo oli yli 300. Lääkäriasemalta oltiin tilaamassa minulle ambulanssisiirtoa yliopistolliseen sairaalaan. Lääkäri teki minulle ultraäänitutkimusta ja pyysi paikalle kollegansa. He arpoivat minun kuulteni ääneen tulehduksen mahdollisia syitä. Todennäköisin diagnoosi heidän jutustelussaan oli Crohnin tauti. Lääkärisarjoja seuranneena ymmärsin, että kyse olisi vatsaflunssaa vakavammasta asiasta. Jos diagnoosi olisi ollut oikea, se olisi vaikuttanut koko loppuelämääni. Diagnoosi oli väärä. Uhmallakin kävelin TYKSiin. Olin pelikunnossa muutamassa tunnissa.

En ole terveydenhoitoalalla. Jos teen virhediagnoosin ja annan väärän hoitoehdotuksen, kukaan ei kuole. Mutta siitä huolimatta en arvo asiakkaitteni tai kollegoitteni kuullen mielipiteitäni. Lukitsen kantani vasta, kun uskon itse omaan asiaani sataprosenttisesti. Ja kun kantani on varma, markkinoin sitä väkevästi.

Olen ollut väärässä. Siksi olen oppinut myös muuttamaan mielipiteitäni. Mutta en suostu niitä muuttamaan ennen kuin ne esitellään ja perustellaan minulle samalla intohimolla kuin itse tekisin.

Joka kerran, kun joku onnistuu kääntämään pääni, tunnen suurta ylpeyttä kääntäjän puolesta. Mutta yhtä lailla omasta puolestani.

 

Leave a Reply